logo dierenartsenparktijk Barendrecht  

‘De praktijk van Barendrecht heeft een prettige aanpak. Zowel mens als dier krijgen volop aandacht. Een grote dierenartsenpraktijk is toch vaak massaal en daardoor minder persoonlijk.’

Mw. de Jong

 
         
 


Lees ook:

 

Het team

Het team van dierenartsenpraktijk Barendrecht bestaat uit drie dierenartsen, ondersteund door dierenartsassistentes.

Reinier Barendrecht - dierenarts

Sinds 1994 dierenarts in Zutphen.
Heeft in 2000 de praktijk helemaal overgenomen.
Reinier houdt van een no-nonsense aanpak en heeft veel persoonlijke aandacht voor mens en dier. Hij houdt continu de nieuwste technieken en ontwikkelingen bij. Zijn specialiteiten: chirurgie, beeldvorming (foto’s, echo) en tandheelkunde.
Reinier verzorgt elk jaar met veel plezier de ehbo-cursussen voor de dierenambulance.

Hij heeft 2 honden, 2 katten, 1 cavia en 8 kippen.

 

Karin Hoogendijk – dierenarts

Sinds januari 2011 werkt Karin in de praktijk in Zutphen. Na haar afstuderen in 2005 heeft ze ervaring opgedaan in een aantal grotere en kleine dierenartenpraktijken. Het afgelopen jaar heeft Karin een speciale studie ‘kattengeneeskunde’ gevolgd. Ze brengt veel extra kennis over katten in de praktijk. Huidproblemen oplossen en de behandeling van allergieën bij zowel katten als honden zijn haar specialiteiten. Karin is dol op haar twee katten.

 

Anne van der Spek - dierenarts

Werkt in de praktijk sinds 2005. In 2008 is Anne een half jaar weggeweest om vrijwilligerswerk te doen in India. In een dierenziekenhuis natuurlijk.
Hoewel je als dierenarts veel verschillende dingen doet, ligt haar hart bij de chirurgie. Verder vindt Anne het belangrijk om samen met u, de eigenaar, de beste zorg aan uw huisdier te geven. Haar hond, Luca, gaat meestal gezellig mee naar de praktijk.

 

 

Irene Vroon – paraveterinair

Is al 30 jaar werkzaam als dierenartsassistente in de praktijk en kent dus veel klanten. Irene werkt voornamelijk aan de balie. Ze doet daar veel regelwerk, onder andere de inkoop van medicijnen en andere benodigdheden. Irene houdt van het contact met de mensen.
Irene’s hond gaat vaak mee naar de praktijk. Ze heeft ook twee katten.

 

Dorina Gouw – paraveterinair

Dorina combineert haar werk als dierenartsassistente met een baan als psychiatrisch verpleegkundige. Ze werkt sinds 2002 parttime in de praktijk.
‘We zitten allemaal op één lijn. Het team en de manier waarop we met elkaar en onze klanten omgaan is heel prettig.’

Dorina heeft een hond en een vijver vol koikarpers.

 

Annemarie Holtslag – paraveterinair

Annemarie Holtslag werkt sinds mei 2010 in de praktijk. Annemarie assisteert graag bij operaties en besteedt veel aandacht aan gebitsreiniging bij honden en katten. Vooral de afwisseling in het werk spreekt haar erg aan. Belangrijkste pluspunten van de praktijk: ‘we zijn een klein team en kennen onze klanten persoonlijk’.
Annemarie’s huisdieren: 1 paard, 2 honden, 1 kat en konijn.

 
 
 
 

 

 
         
 
Dierenartsenpraktijk Barendrecht | Dr. De Visserstraat 1A | 7204 KM Zutphen | Tel: 0575 527720